Versie 2.2

 

 

Wonen, leven en beleven                         Door en voor Medioren & Senioren

 

Wellicht denkt u net als onze initiatiefnemers na over hoe u wilt gaan wonen. U staat midden in het leven en wilt niet kleiner gaan wonen, maar u wilt anders wonen! U bent actief, onafhankelijk en vindt privacy en comfort belangrijk. U bent echter de juiste woning die bij u past nog niet tegengekomen. Stichting SIR-55 heeft zich ontwikkeld tot dé consumentenorganisatie op het gebied van het realiseren van woningen door en voor medioren & senioren. Wij willen u graag kennis laten maken met Stichting SIR-55 en laten zien dat er voldoende mogelijkheden bestaan om uw woonwensen te realiseren.

 

Op dit moment is SIR-55 betrokken in een aantal lopende projecten (zie het blok hieronder waarop u kunt klikken). Dat zijn projecten waarin reeds een groep deelnemers ofwel zeer geïnteresseerden actief is en waarin de concrete planvorming steeds verder vormen krijgt, danwel er inmiddels zelfs gestart is met de bouw!

 

Maar SIR-55 is eveneens betrokken bij nieuwe initiatieven, door ondersteuning van haar deelnemers en vrijwilligers bij de realisering van hun eigen woonwensen. Enkele initiatieven die in dit kader van belang zijn om aan u te melden, kunt u terugvinden onder het kopje 'waar zijn we actief?' en vervolgens onder 'concrete initiatieven' in het menu aan de bovenzijde van deze homepage.

 

Overzicht lopende projecten

       

Activiteiten van SIR-55 in het land  De consument aan het woord  Woonconcepten

 

Maatwerk volgens CPO  Informatieavond bij u in de buurt?  Facebook